05/12/2017

Ετοιμάζονται τα 5th BeerBartender Awards

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκίνησε η προτετοιμασία για τα BeerBartender Awards.  Τα φετινά πέμπτα BeerBartender Awards, περιλαμβάνουν τα Consumer Awards και Greek Beer Awards. Τα Consumer Awards θα πραγματοποιηθούν όπως και τις προηγούμενες χρονιές σε τρείς φάσεις. Η πρώτη φάση των Consumer Awards έχει ξεκινήσει με την συγκέντρωση των υποψηφιοτήτων. Οι λίστες με τις υποψηφιότητες έχουν ήδη αναρτηθεί στο site. Σε αυτή την φάση μπορείτε να βοηθήσετε ανεξάρτητα αν είστε καταναλωτής ή στελεχος, εφόσον γνωρίζετε κάποια εταιρεία ή μπύρα η οποία θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες και δυστυχώς μας έχει διαφύγει. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για την εταιρεία σας, τα προιόντα σας ή για εταιρείες και προιόντα που κυκλοφόρησαν το 2017 μέσα από την φορμά που θα βρείτε εδώ ή στον ακόλουθο σύνδεσμο http://bit.ly/2AwGDGz

Στην επόμενη φάση των Consumer Awards η οποία ξεκινά την Πρωτοχρονιά και ολοκληρώνεται μετά από δυο μήνες, διεξάγεται η ηλεκτρονική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις λίστες που έχουν καταρτιστεί. Φυσικά η συμμετοχή σας είναι και εδώ αναμενόμενη, καθώς όλοι οι νικητές των προηγούμενων χρόνων οφείλουν την διάκριση τους σε εσάς που τους στηρίξατε.

Η τρίτη και τελική φάση είναι η βραδιά απονομής στους νικητές, φυσικά μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας. Η τελετή απονομής των BeerBartender Awards θα φιλοξενηθεί σε χώρο που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Στην απονομή θα δωθούν τα βραβεία των Consumer Awards, Greek Beer Awards και η τιμητική διάκριση που έχει θεσπίση η BeerBartender τα προηγούμενα χρόνια για πρόσωπα που έχουν προσφέρει στην ελληνική ζυθοποιία.

 

Category: Νεα